Discover the faster, easier way to get things done

pelbagai jenis baikpulih kami lakukan

telefon pintar

Jangan beli baru kerana umum setiap telefon pintar jika diselenggara dengan sempurna mampu digunakan dalam jangka hayat sehingga 5 tahun!

Skrin Pecah
Malang tidak berbau. Skrin pecah antara masalah yang kerap terjadi. Kami menyediakan penukaran skrin dalam masa 30 minit.
Ketahanan Bateri
Malang tidak berbau. Skrin pecah antara masalah yang kerap terjadi. Kami menyediakan penukaran skrin dalam masa 30 minit.
Kerosakan Air
Peranti terkena air dan tidak dapat berfungsi juga antara masalah yang kerap kami terima. Datang ke cawangan kami untuk kami periksa.
Papan Induk
Adakalanya penggunaan yang lasak atau cas berterusan boleh merosakkan papan induk peranti. Kami juga boleh menyelesaikan masalah tersebut.
Previous slide
Next slide

komputer, macbook & imac

Kami juga ada melakukan baikpulih untuk komputer, komputer riba, MacBook dan iMac. Setiap alat ganti kami gunakan adalah berkualiti tinggi dan akan diberikan waranti.

Penggantian Skrin
Kami menyediakan penukaran skrin jika skrin komputer anda retak. Setiap komponen yang digunakan adalah asli.
Papan Kekunci
Umum komputer yang sudah berusia mungkin menghadapi kerosakan papan kekunci. Keadaan persekitaran seperti habuk yang masuk juga boleh merosakkan papan kekunci.
Servis
Komputer yang berusia dan tidak diservis mungkin menyebabkan beberapa komponen papan induk rosak. Tunggu dulu kami boleh baiki dan anda tidak perlu membeli komputer baru.
Perisian
Selepas setahun dua anda akan terasa Windows anda amat perlahan atau lansung tak boleh digunakan. Set temujanji dengan kami dan pakar kami akan buat WIndows anda seperti hari pertama anda membeli komputer anda.
Previous slide
Next slide

sehingga ke hari ini ribuan kerosakan telah kami selesaikan

18348

Penggantian Skrin

22587

Penukaran bateri

21458

Baikpulih Kerosakan Air

21878

Baikpulih Komputer

Beberapa pelanggan yang berpuas hati

Ramai telah kami bantu dan berpuas hati dengan servis kami tawarkan.

Testimonial
Mira Pegawai Pemasaran

Sudah beberapa kali saya menggunakan servis iFix. Kerja mereka sangat kemas dan teratur. Setiap baikpulih yang dibuat mereka akan terangkan kepada pelanggan sebelum memulakan kerja. Sangat-sangat berpuas hati.

Testimonial
Syahira Jurutera

Pertama kali saya datang terangkan masalah tak sampai 30 minit terus siap. Memang cekap mereka buat kerja. Sangat-sangat teruja tengok mereka baikpulih depan-depan kita dan dah tak payah risau tinggalkan fon.

Hidayah Cikgu Sekolah

Mereka pantas dan cekap dalam menyelesaikan masalah. Ini bukan kali pertama saya datang. Dah banyak kali saya gunakan servis mereka. Ramai juga rakan-rakan saya yang lain datang ke sini. Mereka semua berpuas hati.

Jangan tunggu lagi, biar kami selesaikan masalah anda!

Hubungi talian khidmat pelanggan kami untuk mendapatkan khidmat nasihat awal sebelum anda datang ke cawangan kami.

Ingin mengetahui jika terdapat sebarang promosi?

Telefon bimbit